Anni Arrole meeldib Itaalia toidufilosoofia: asjadele tuleb jätta nende oma maitse
(3)Anni Arro räägib Eesti Naise kaaneloos ,et kirjutab uut kokaraamatut ja sinna saavad kirja retseptid vanaema võtmes. "Olen tähele pannud, et inimesed hakkavad vanu retsepte unustama."
"Varsti ei osatagi teha pikka poissi või hakklihakastet, aga kui head need on – teed suure koguse pikka poissi ja hiljem saad seda ka salatiga süüa või võileiva peale panna. Mulle väga meeldib, kui toitu osatakse sedasi ära kasutada! Raiskamine häirib mind tohutult.”
Tema lohutustoit on supp. „Kanasupp meeldib mulle väga. Keedad puljongi, paned sisse kõrvitsat, kartulit, porgandeid ja herneid. Hea lihtne toit.” Või lõhe – lihtsalt ahju koos soola-pipraga ja ohtralt rohelist sibulat peale. „Et ma õppisin Itaalias, siis nende toidufilosoofia mulle väga meeldib,” lausub Anni. „Asjadele tuleb jätta nende oma maitse!”
Loe Anni Arro mõtteid pikemalt Eesti Naise kaaneloost!