Vaja läheb:

600 grammi läbi sõela hõõrutud kohupiima

300 grammi peenel riivil riivitud Džiugas juustu

4 supilusikatäit majoneesi

3 supilusikatäit sinepit

2 peenestatud küüslauguküünt

1 supilusikatäis sidrunikoort (riivitud)

Kaunistamiseks:

erineva jämedusega riivitud erineva laagerdusajaga Džiugas juustu

peenestatud röstitud pähkleid

värskeid ürte

rosinaid

kuivatatud goji marju

riivitud sidrunikoort

Tee nii:

Sega kõik muna valmistamiseks ette nähtud koostisosad ühtlaseks massiks.

Vormi pall, keera see toidukilesse ja hoia vähemalt tund aega külmikus.

Võib hoida ka öö läbi. Tahenenud pall aseta kandikule, millelt soovid serveerida ning anna sellele muna kuju. Kaunista erinevalt riivitud Džiugas juustuga, peenestatud pähklitega, ürtidega, pestud ja kuivatatud rosinatega ning goji marjadega.

Serveeri Džiugas juustust valmistatud krõpsudega (kuumuta kuumal pannil 1-2 minutit õhukese kihina puistatud Džiugas riivjuustu, tõsta ettevaatlikult spaatliga pannilt ja lase taldrikul jahtuda). Naudi!