RETSEPTID | Täna hommikul teeme pannkookide asemel võileibu! Aga hoopis põnevamaid ja erilisemaid — on ju ikkagi pühapäev!
Nii harjumuspärane toit nagu võileib saab olla täiuslik. Kuidagi iseenesest on vorstivõileiva raamidest aina lihtsam välja vaadata, kui hakkad leiva- või saiaviilule julgelt köögivilju kas toorelt, küpsetatult või määretena peale laduma. Soovi korral võid einevõikule alati toekust anda liha, kala või munadega
Võta näiteks soe einevõiku ubade, redise ja porruga. Muidu maitselt mahedale oa-porrukattele annab parajalt teravust juurde värske redis. Väike peesitamine ahjukuumuses annab võikule viimase lihvi. Või hoopis suitsulõhe ja tillipestoga: tillipesto toob kööki lõhnu, mis küllastavad ja värskendavad. Lõhega koos lihtsalt imeline! Pestot saad rohkem, kui võileibadele kulub. Hoia seda purgiga külmkapis ja kasuta ära nädala jooksul. Loe veel põnevate võileivakombode soovitusi!