Mis on Sushi Plaza edu saladus?
Unistused on täitmiseks. Nii mõtleb ka suširestorani Sushi Plaza omanik Maksim Kartševski, kes nüüdseks juba enam kui kaheksa aastat tagasi ühe oma unistuse täitumise suunas samme tegema hakkas. Entusiasmist ja armastusest hoo sisse saanuna on sušientusiasti esimesest katsetusest praeguseks välja kasvanud restoranikett, mida on plaanis laiendada üle kogu Euroopa.
Kuigi Maksimi esimesed sušikatsetused toimusid ühes köögiks ümber ehitatud südalinna korteris, siis juba enne oma 20. sünnipäeva oli ta koos sõpradega avanud Sushi Plaza uksed pealinna toidufännidele. Sellise plahvatusliku alguse üheks põhjuseks peab ta tänini seda, et tegutseti südamega ja entusiasmist, eesmärk oli pakkuda lisaks toidule ka väga head emotsiooni.
Suurt rolli kogu sušiimpeeriumi õnnestumisel näeb Kartševski ka selles, et igapäevaselt pannakse väga suurt rõhku töötajate arendamisele ja motiveerimisele. Maksimi sõnul on temas endas tükike igast töötajast ja just tänu oma kaasteelistele saabki ka tema ise areneda.
Kuidas aga Maksim oma lugu ise räägib? Seda vaata juba videost!