2 baklažaani või üks suur

1,5 purki Vahemere stiilis tomatikastet

Džiugase kõvajuustu
paneerimiseks jahu ja riivsaia
4 muna

soola-pipart

Valmistamine

Lõika baklažaan ketasteks, maitsesta soolaga ja eemalda köögipaberiga üleliigne vesi. Seejärel kasta iga ketas jahu, vispeldatud muna ja riivsaia sisse. Pane ahjuplaadile ning küpseta baklažaaniviile 10 minutit ühelt poolt ja 10 minutit teiselt poolt.
Seejärel võta ahjuvorm ning pane põhja natuke õli ja tomatikastet. Laota esimene kiht baklažaane. Lisa sellele kiht tomatikastet ja Džiugase kõvajuustu. Korda tegevusi, kuni baklažaanid on otsas. Viimaseks kihiks raputa peale Džiugase juustu ja küpseta ahjus 20–25 minutit.

Videoretsepti vaata SIIT!