15.03.2021, 16:44
PROOVI JÄRELE: Saara Piusi pere uus lemmikretsept
Sa ei pea olema meisterkokk, et valmistada maitsvaid roogasid! Proovi seda Saara Piusi pere uut lemmikretsepti, kus täpiks i peal on mõistagi Džiugase kõvajuust, mida ei saa kunagi olla liiga palju.
FOTO:
Baklažaani-juustu vormiroog
2 baklažaani või üks suur
1,5 purki Vahemere stiilis tomatikastet
Džiugase kõvajuustu
paneerimiseks jahu ja riivsaia
4 muna
soola-pipart
Valmistamine
Lõika baklažaan ketasteks, maitsesta soolaga ja eemalda köögipaberiga üleliigne vesi. Seejärel kasta iga ketas jahu, vispeldatud muna ja riivsaia sisse. Pane ahjuplaadile ning küpseta baklažaaniviile 10 minutit ühelt poolt ja 10 minutit teiselt poolt.
Seejärel võta ahjuvorm ning pane põhja natuke õli ja tomatikastet. Laota esimene kiht baklažaane. Lisa sellele kiht tomatikastet ja Džiugase kõvajuustu. Korda tegevusi, kuni baklažaanid on otsas. Viimaseks kihiks raputa peale Džiugase juustu ja küpseta ahjus 20–25 minutit.
Videoretsepti vaata SIIT!