Hääletus selgitab rahva ja professionaalse žürii koostöös välja Eesti elanike jaoks kõige meeldivama ja südamelähedasema vilja. Sellega seonduvalt on konkursi tarbeks end üles löönud ning oma parimad omadused välja toonud iga eestlastele vähegi tuttavam kaunvili, köögivili ja mari.

Külmutatud viljad – miks just need ja mida neist teha?

Suurt rõhku on pandud just külmutatud viljade olulisusele ja kasulikkusele. Kuna talvisel ja varakevadisel ajal ei ole Eesti tingimustes võimalik tarbida värskeid ja kodumaiseid vilju, on külmutatud viljad praegusel perioodil meie rahva jaoks suureks energiaallikaks. Kampaaniasse on kaasatud mitmed oma ala spetsialistid, näiteks toitumisterapeut Külli Holsting ja tunnustatud rühmatreener Mihkel Vabrit, kes viljade vajalikkuse ning kasutegurid üksipulgi lahti seletavad. Neile lisaks pakub põnevaid maitseelamusi tuntud toidublogija Mari-Liis Ilover.

Inimestele meeldib valida igat laadi erinevaid lemmikuid

Balbiino turundusdirektor Heikki Põhi tõi välja, et Härmavilja konkursi inspiratsiooniks oli suuresti see, et Eestis valitakse pea igas valdkonnas lemmikuid ja aasta tähtsamaid. „Köögi- ja kõik muud viljad on eestlaste toidulaual ühed olulisemad komponendid juba ammusest ajast, kuid lemmikvilja valikuni veel jõutud ei ole, seetõttu otsustasimegi parima toidutooraine ehk vilja valimise ise käima lükata,” sõnas Põhi.

Oma häälega on võimalik panustada 18. aprillini SIIN. Kõikide hääletajate vahel loositakse igal nädalal välja mitmeid maitsvaid auhindu ja peaauhinnana lausa 2500 eurot!

Jaga
Kommentaarid