04.03.2021, 15:15
RETSEPTID | Tervisefriikide lemmik kimchi on kõikjal — see vürtsikas vitamiinipomm sobib liha ja kala kõrvale, suppidesse, paja- ja eelroogadesse. Ja ise teha pole üldse keeruline!
(5)Kimchi kuulsus on ammu ületanud sünnimaa piirid. Kodus tehtud kimchi on moes. Väikeses koguses seda teha pole ei aeganõudev ega kontimurdev.
Kimchi’t söödi vanasti liha puudumisel koos riisi ja köögiviljadega ja see oli peamiselt vaese rahva toit. Tänapäeval süüakse seda peaaegu iga toiduga: serveeritakse liha ja kala kõrvale, pannakse suppidesse, paja- ja eelroogadesse — ühesõnaga kimchi on kõikjal, sealhulgas tervisefriikide toidulaual, sest tänu fermenteerimisele on kimchi rikas soolestikule kasulike probiootikumide ja vitamiinide poolest.
Oled juba tellija?