Lisaks on kohalikud tootjad need, kes teavad täpselt, millised on meie traditsioonid ja maitse-eelistused. Sellest lähtuvalt pakutakse tooteid nii neile, kes eelistavad juba vanaemade retsepti järgi valmistatud kartulisalatit ja kiluleiba, kui ka neile, kes tahavad traditsioonilisele toidulauale uute maitsetega vunki juurde anda. Letid on kodumaal valmistatud liha-, kala-, pagari- ja köögiviljatoodetest lookas – vali vaid endale sobiv!

Eesti toidu tunneb ära ka tuntud lipumärgi järgi

Kohaliku toidu tunneb tarbija ära pakendil oleva lipumärgi järgi. Lipumärk näitab, et toode on valmistatud Eesti toidutööstusettevõttes meie kaasmaalaste poolt.

Uuringute järgi armastavad ja eelistavad eestlased kodumaist toodangut, pidades seda puhtamaks, kvaliteetsemaks ning maitsvamaks.

Lipumärk aitab kodumaistel toodetel eristuda ning tarbijal lihtsamini ja kergemini Eestis toodetud kaubad poeriiulilt üles leida.

Mõistame praegust kriisiaega ja jagame tarbijate muret hinnatõusu osas, kuid rasketel aegadel tulebki eriti kokku hoida, et saaksime ka edaspidi kohapeal toodetud toitu süüa.

Toiduainetööstuse heast käekäigust oleme huvitatud kõik – sellest sõltub ju, kui rikkalik ja kvaliteetne on toit meie laual. Ostes kohalikke tooteid, näitame, et hoolime Eesti käekäigust – iga Eesti toidule kulutatud sent aitab siin töökohti hoida, kodumaist tootmist ja Eesti elu edendada.

Jaga
Kommentaarid