1 pakk spagette
4 viilu kalkunisinki (Jennifer kasutab kalkunipeekonit, mida meil siin väga saada ei ole. Võib asendada kalkunilihaviiludega või tavalise peekoniga)
1 väike punane sibul
2 küüslauguküünt
1 muna
2 dl piima (loomulikult vähese rasvasisaldusega)
30 g riivitud parmesani + natuke kaunistuseks

1. Pane spagetid keema, ära unusta vett korralikult soolata. Keeda al denteks.

2. Pruunista peekon krõbedaks, prae sibul kuldseks. Lisa küüslauk, küpseta veel umbes minut. Tõsta kõrvale.

3. Säilita klaasitäis pastakeeduvett, ülejäänud kurna ära. Pane spagetid pannile sibula ja peekoni juurde.

4. Sega kausis kokku piim, muna ja juust. Lisa ettevaatlikult pisut pastakeeduvett, aga sega pidevalt, et muna ei küpseks läbi ega läheks tükki.

5. Kalla munasegu pannile ja sega läbi. Kui kastet tundub vähe ja pasta jääb kuivaks, lisa veel pisut pastakeeduvett. Alanda kuumust ja lase podiseda, kuni kaste pakseneb, umbes 1-2 minutit. Maitsesta pipra ja soolaga ning serveerimisel puista peale veel pisut parmesani.