10.02.2021, 11:41
RETSEPTID ja NIPID | Pagarite nõuanded parimate pehmete vastlakuklite küpsetamiseks
(6)Mida pidada silmas pärmi-, juuretise- ja vegan-taina puhul?
Vastlakuklite alustala ehk pehme ja kohev sai nõuab aega ja kannatust, aga tulemus on igal juhul seda väärt! Aga loomulikult võib paljutki valesti minna ning oodatud mõnusa ja suussulava kukli asemel tulevad ahjust välja hoopis kõvad saepuru meenutavad plönnid. Uurisime tipp-pagaritelt, milliseid nõkse ja nippe nemad kasutavad, et kuklitegu iga kord kindla peale õnnestuks.
FOTO:
Häid soovitusi taina sõtkumiseks, kergitamiseks ja küpsetamiseks jagavad spetsialistid Tillu kohvikust, Crustum pagarikojast ning vegankohvikust St.Maria.
Oled juba tellija?