03.01.2024, 18:12
Tuisuse talve RETSEPTID | Rammusad ja soojendavad hautised, mis peletavad külma su kontidest
(3)Pista potti, "unusta" ahju, toit valmib ise!
Pikalt potis haudunud toit on talvekülmade ajal tänuväärne — viska asjad potti, pott pista ahju ja kui tagasi tuled, on hõrk, rammus ja soojendav roog valmis!
FOTO:
Õuna hapusus ja siidri parkained pehmendavad sealiha muredaks ja suussulavaks. Vürtsine ja tomatine lambahautis kikerhernestega on tõeliselt soojendava iseloomuga. Punase veini kastmes hauduvad ka sitkemad lambatükid suus-sulavalt pehmeks. Koos köögiviljadega imepehmeks haudunud metssea-puravikuraguu on tummine ja rikkalik. Härjasaba on delikatess — annab pikalt hautades kleepuva ja rikkaliku kastme ning profid suudavad seda süües vaid mõmiseda: „Umami …“
Oled juba tellija?