PÕHI:
180 g ehk 3 dl nisujahu
3 sl suhkrut
0,5 tl soola
125 g külma võid
1 muna

TÄIDIS:
200 g martsipani
0,5 sidruni riivitud koor
400 g külmutatud kivideta kirsse
3 suurt muna
250 g hapukoort
2 sl suhkrut
1 tl vanilliekstrakti
30 g ehk 1 dl mandlilaaste

1. Valmista esmalt põhi. Sega köögikombainis või haki noaga jahu, suhkur, sool ja või puruseks massiks. Lisa muna ning sega ühtlaseks. Suru tainas võitatud 25 cm koogivormi põhjale ja külgedele. Pane 30 minutiks külmkappi.

2. Riivi martsipan ja sidrunikoor, sega omavahel ning puista segu pirukapõhjale. Laota peale eelnevalt pisut sulatatud kirsid.

3. Klopi hapukoor muna ning vanillsuhkruga ühtlaseks ning kalla ettevaatlikult kirssidele. Kõige peale puista mandlilaastud. Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 30 minutit, kuni tainas on küps ning täidis hüübinud ning mandlikate kergelt kuldne.

4. Lase enne serveerimist jahtuda, siis on kergem kooki tükkideks lõigata.