Viis poole tunni kalarooga, mis maitsevad isegi lastele
Särtsakas tuunikala-poke
Valge kala ja tiigerkreveti hautis kookospiimaga
Juustuga paneeritud räimed
Panniroog seesamilõhe ja aedviljadega
Ratatouille punase kalaga
Loomu poolest kiiresti valmiv kala on üks mõnusamaid tooraineid, millega oma menüüd mitmekesistada. Kui oled koorekastmest tüdinenud, kiika vahepeal aromaatse Aasia köögi poole. Isegi traditsiooniline suus sulav ratatouille kalaga jätab mulje aeglaselt ja kaua valminud roast, aga tegelikult ei kulu selle hautamiseks enam kui pool tundi.
Panniroog seesamilõhe ja aedviljadega kubiseb keha rõõmustavatest toitainetest ja maitseb nii hästi! Ratatouille punase kalaga on maitsestatud ohtra peterselliga. Hapukoore-juustupaneering teeb paneeritud räimed mahlaseks. Eksootiliste maitsete sõpradele on menüüs valge kala ja tiigerkreveti hautis kookospiimaga ning särtsakas tuunikala-poke.