330 g täisteranisujahu
1,5 tl küpsetuspulbrit
0,5 tl soodat
0,5 tl soola
3 sl riivitud apelsinikoort
1 sl võid või kookosõli
3 suurt toatemperatuuril muna
1 sl vanilliekstrakti
2 sl agaavisiirupit
180 g Kreeka jogurit
180 ml värskelt pressitud apelsinimahla
150 ml piima
150 g jõhvikaid
1 Sega omavahel kokku munad, sulatatud või, vanilliekstrakt ja siirup. Kalla juurde apelsinimahl ja u 50 ml piima. Sega hoolikalt.
2 Teises kausis sega kokku kuivained ja apelsinikoor. Sega kuivained ettevaatlikult vedela segu hulka, samal ajal lisades natukehaaval ka ülejäänud piim. Lõpuks lisa jõhvikad ja vala segu küpsetuspaberiga kaetud leivavormi.
3 Küpseta 175-kraadises ahjus 50–60 minutit, kuni hambatikk tuleb proovides keeksi seest puhtalt välja. Lase keeksil natuke maha jahtuda enne, kui selle vormist välja võtad.