4 väiksemat sea välisfilee lõiku
soola, pipart
1,5 sl peenikese jahvatusega (nisu)jahu
1 muna
1 dl head riivsaia
praadimiseks searasva või õli

KASTE:
25 g võid
1 sl täisterajahu
2,5–3 dl aedviljapuljongit
1–2 estragonioksa
1 dl rõõska koort

Alusta kastmest. Sulata või ning lisa jahu. Sega, kuni jahu omandab kuldse värvi, siis vala hulka puljong ja keeda pidevalt segades 5 minutit. Keetmise ajal libista kastmesse lehtedeta estragonioksad, õrnad lehed jäta hilisemaks. Kui keedus on tihe, lisa rõõsk koor ning hauta veel 5 minutit. Eemalda estragonivarred ja lisa peeneks hakitud lehed.
Vasarda lihalõigud 0,5 cm paksuseks, maitsesta soola ja pipraga ning lase 10 minutit maitsestuda. Püherda fileesid jahus, lahtiklopitud munas ja seejärel riivsaias. Pruunista väga mõõdukas kuumuses krõbedaks, mõlemalt poolt 4–5 minutit. Serveeri kuumi lihalõike kastme ning aurutatud brokoli või lillkapsaga.