05.01.2021, 19:25
SUPIKLASSIKA! Seljanka, rassolnik, kana-klimbisupp ja hernesupp ning soovitused puljongikeetmiseks
(10)Nii tummised, et pane või lusikas püsti sisse!
Klassikalised kodused supid valmivad päris puljongiga. Võib tulla üllatusena, aga seda pole raske keeta. Paned poti vee ja supikoguga tulele, riisud vahu, lisad pipart-loorberit ja jätad paja tunnikeseks tulele.
Need supid on küll kõige legendaarsemad ja kohustuslikud iga kokkaja argimenüüs! Kui sa oled eluaeg mõelnud, kuidas neid klimpe ikkagi nii teha, et need pudruks ei lähe, millist puljongit kasutada rassolniku põhjaks, kuidas seljankapõhja teha ja vastlapäeval kõige klassikalisemat hernesuppi keeta, siis Tuuli Mathisenil on selles loos üksjagu häid soovitusi!
Oled juba tellija?