RETSEPT | Taimne lasanje kodujuustu ja spargliga Vähe kaloreid sisaldavas lasanjes on palju suus sulavaid maitseid.

Porrulaugulasanje Porrulauk on laialt saadaval, kuid millegipärast endiselt liiga vähe kasutatud lauk. Kui porru valge osa on pehme ja mahe, siis mida rohkem vart mööda tipu poole liigud, seda teravamaks muutub maitse, vars läheb tihkemaks ja kärtsakamaks.

Baklažaanivorm suitsujuustuga Kuulsast Itaalia klassikust inspireeritud roog, aga vähem rasvane ja suitsujuustu abiga pisut maitserikkam.

Lasanje ja kapsast? Täiesti võimalik! Gluteeni- ja laktoosivaba KAPSALASANJE Lasanjeplaati asendab edukalt hautatud kapsaleht ja ka bešamellile leiab asenduse.

Või hoopis midagi täiesti erilist — lasanjesupp! Üsna hullumeelse idee taga — muuta tahke Itaalipärane klassika vedelaks ning süüa seda lusikaga — on soov vana head retsepti uues kuues veelgi maitsvamaks muuta.

RETSEPT | Pesto ja praetud seentega lasanje Isetehtud pesto ja mõnusalt sojakastmes pruunistatud šampinjonid ­annavad lihtsalt imelise maitsekoosluse!