03.01.2021, 15:15
RETSEPT | Kastmeboss Helgor Markovi kiire vokiroog külmkapijääkidest
(1)Tööalaselt on Food Studio ühe omaniku Helgor Markovi eesmärk aidata inimestel kiirelt ja maitsvalt kokata ning sama loogikat rakendab ta kodus.
FOTO:
“Mulle meeldivad üle kõige tavalised kodused toidud. Ma ei ole enam fine dining’u, n-ö triibu ja täpi fänn. Kunagi olin. Nüüd huvitab mind, kuidas lihtsalt head sööki teha. Minu suurim talent seisneb muide külmkapijääkidest millegi maitsva valmistamises.” Tihti ajab Helgor eelmise päeva “süsivesikud“ — kartuli, pasta või riisi — soojaks ja vokib sinna juurde kapis leiduvaid aedvilju. Kõige peale hea kaste ja grammike juustu.
Loe pikemalt: Helgor Markov: viimased aastad on olnud rock’n’roll — väikese vanusevahega lapsed ja ettevõtte ülesehitamine korraga!