Uudised
03.01.2021, 15:15
RETSEPT | Kastmeboss Helgor Markovi kiire vokiroog külmkapijääkidest
(1)Tööalaselt on Food Studio ühe omaniku Helgor Markovi eesmärk aidata inimestel kiirelt ja maitsvalt kokata ning sama loogikat rakendab ta kodus.
Unsplash
“Mulle meeldivad üle kõige tavalised kodused toidud. Ma ei ole enam fine dining’u, n-ö triibu ja täpi fänn. Kunagi olin. Nüüd huvitab mind, kuidas lihtsalt head sööki teha. Minu suurim talent seisneb muide külmkapijääkidest millegi maitsva valmistamises.” Tihti ajab Helgor eelmise päeva “süsivesikud“ — kartuli, pasta või riisi — soojaks ja vokib sinna juurde kapis leiduvaid aedvilju. Kõige peale hea kaste ja grammike juustu.
Loe pikemalt: Helgor Markov: viimased aastad on olnud rock’n’roll — väikese vanusevahega lapsed ja ettevõtte ülesehitamine korraga!