Delfi
Ajalehed
Ajakirjad
Saada vihje
Kontakt
Reklaam
Eesti Naine
Anne & Stiil
Pere ja Kodu
Oma Maitse
Maakodu
Tervis Pluss
Telli
Logi sisse
Uudised
Toit ja tervis
Elustiil
Retseptid
Podcast
Uudised
29.12.2020, 10:00
Šokolaad, see hõrk luksus
Šokolaad on tundlik tooraine. On mõned nipid, mida teades jäävad šokolaadiglasuurid läikivad ja isetehtud maius kaunis.
Mari Skuin
mari.skuin@omamaitse.ee
Foto: Kadri-Marie Männik
Edasi lugemiseks:
1
Delfi Kogupaketi tutvumishind
Telli
Oled juba tellija?
Logi sisse
Mis on Delfi Kogupakett?
Tutvu maksevõimalustega
Kommenteeri
Loe kommentaare