Paar spl mett
1,5 spl sojakastet
4 küüslauguküünt
1 veiniäädikat
Veerand tl tšillihelbeid
8 kanakintsu
400 g porgandeid
2 spl oliiviõli
400g brokoliõisikuid
0,5 tl soola
0,5 tl pipart
1 tl maisitärklist
1 tl vett

Sega mesi, sojakaste, küüslauk, tšillihelbed ja äädikas väikses kausis. Pane kanakintsud ja pool segust õhukindlasse säilituskotti, masseeri hoolega läbi, et kintsud oleks korralikult seguga koos ja pista vähemalt 30ks minutiks külmikusse.

Eelkuumuta ahi 200 kraadini. Pane kana küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Sega tükeldatud porgandid oliiviõliga, jaota ühtlaselt kana kõrvale pannile ja pista ahju. Küpseta 15 minutit.

Sega brokoli ülejäänud õliga ja lisa pannile kana ja porgandite juurde. Puista soola ja pipart kogu roale peale. Küpseta ahjus, kuni köögiviljad on pehmed ja kana valmis.

Kuni roog ahjus küpseb, sega maisitärklis ja vesi, seejärel kalla koos alles jäänud marinaadiga kastmepannile ja lase vaikselt mulisema. Lase muliseda ja sega, kuni kaste on selge ja paksenenud, umbes 2 minutit. Nirista köögiviljadele ja kanale ja naudi.