Kõige tähtsam on muidugi see, et LIHA oleks pehme, hästi maitsestatud ja mahlane.

Foto: Mari-Liis Ilover

Kui liha on valmis, on kord VERIVORSTI käes

Mari-Liis Ilover jagab veel häid soovitusi, mida verivorstiga ette võtta, loe siit: RETSEPTID | Verivorstisalat ja verivorstipirukas ning kõige krõbedama verivorsti küpsetamise saladused

Aga kui poevorstid sulle pinget ei paku ja tahaksid hoopis ise nikerdada, siis vaata hoopis seda lugu: KUIDAS TEHA ISE VERIVORSTE? Õpetusi jagab maailma parim vorstimeister

Vaata videost, kuidas pannil verivorste küpsetada:

Ükski jõululaud pole täiuslik, kui sealt puudub SÜLT

Loomulikult jõuad veel ise ka süldi valmis keeta, Rita Osa õpetab, kuidas seda teha:

Aga kui ise ei viitsi, võta siis poest. Süldispets Eva Luigas annab videos nõu, mida võtta, mida jätta!

Muidugi on ülioluliseks komponendiks HAPUKAPSAD.


Kõige tervislikum pühaderoog on muidugi
hapukapsas! 4 põnevat hapukapsaRETSEPTI neile, kel tavalisest praekapsast villand

Kapsas tehtud, võtame ette AHJUKARTULID

Jätkame PASTEEDIGA, siit leiad kohe mitu head retsepti


Aga mida süüa liha kõrvale?

Milliseid KÖÖGIVILJU sobiks pühadelauale panna?

Tuuli Mathisenil on mõned head soovitused: Viis hunnitut köögiviljalisandit jõululiha kõrvale