19.12.2021, 19:18
RETSEPTID ja NIPID kõige klassikalisema mahlase seaprae küpsetamiseks
Seapraad on meie oma mugavusroog, seda ei ole keeruline valmistada ega ole vaja ahju kuhjata seitsme maa ja mere tagant toodud koostisosasid.
![Foto: Mari-Liis Ilover](https://images.delfi.ee/media-api-image-cropper/v1/d71374c0-b7cc-11eb-822e-3fd9da85ee28.jpg?noup&w=1200&h=711&ch=0.4416&cw=1&cx=0&cy=0.2385&r=16:9)
Foto: Mari-Liis Ilover
Õunte ja sibulatega küpsetatud kaelakarbonaad koos sinepise koorekastmega saab mahlane ja hõrk. Krõbeda kamaraga seapraad mõjub jõululaual vastupandamatult. Köömnetäpiline kaalikasalat ja õunast magushapu meki saanud pannikapsas passivad sea-liharoa juurde ideaalselt ja moodustavad padueestiliku maitsetrio. Mee ja sinepiga seasisefilee koos punase sibula hautisega valmib poole tunniga.Mesimagus ja sinepisärtsakas kate hoiab sisefilee mahlase ja pehme.
Oled juba tellija?