11.12.2020, 00:20
SUUR SÜLDITEGU | Vaata, kuidas keeta ehtsat ja traditsioonilist jõulusülti ning kergemat ja leebemat kalasülti
Selge leeme ja tugeva tarrendi saladused
Kodune sült satub iga pere jõululauale ise moel. Paljudel juhtudel hakkab keegi sugulane juba varakult tellimusi koguma ja võtab suure töö ette. Sülti ongi hea keeta korraga rohkem, sest seda saab ka purgis säilitada.

Foto: Gregor Jürna
Veiselihasült on muidugi klassika ja Rita Osa näitab samm-sammult ette, kuidas seda valmistada. Aga kergema ja kiiremini valmiva süldi võib teha hoopis angersägast. Loe edasi, millised kalad veel süldi valmistamiseks hästi sobivad ning saa teada, mis on nii liha- kui kalasüldi keetmise juures see kõige olulisem nipp, et sült tarretuks ja hästi maitseks.