Samuti ajavad une peale soe piim või banaan.

Hapendatud toitudes sisalduvad probiootilised bakterid toodavad lisaks B-vitamiinidele ja olulistele biomolekulidele ka rahulolutunnet tekitavat serotoniini. Võtke kasutusele teeseenejook (kombucha), avastage enda jaoks vürtsikas kimchi (Korea hapukapsas), turgutage end isetehtud hapendatud aedviljade või peedikaljaga.

Kui oled teesõber, tarvita oolongi teed, mis stimuleerib lõõgastava aminohappe GABA tootmist. Rahustav mõju on ka matcha-teel. Samuti tee humalaga, melissiga, pujuga, Ivan tsail (põdrakanep). Palderjan, humal, liht-naistepuna nii teena kui kapslitena samuti rahustavad ja uinutavad.

Vaniljet ja kaneeli kasutati juba keskajal magamatuse ja närvilisuse raviks. Olgu see siis puhta eeterliku õlina (viiruk, lõhnalamp) või ka seespidiselt, näiteks 2 h enne magamaminekut teha vaniljega ja kaneeliga soe jook. Kasuta selleks mandlijooki või võta puhast mandlivõiet 1 tl, lisa noa otsaga jahvatatud mahe-vaniljet, veidi kaneeli, kui on, siis haki paar datlit. Lisa kuuma vett ja lase paar minutit imenduda. Joo lonkshaaval.

Loorberilehe põletamine on äraproovitud võte ärevusilmingute leevendamiseks. Selleks tuleb sisse hingata loorberilehe lõhna. Ühe soovitusena pannakse loorberileht tuhatoosi põlema ning lahkutakse mõneks minutiks ruumist. Tagasi tulles on toas meeldiv aroom, mille sissehingamine täidab meeled rahuga. Ühtlasi leevendab loorber ka hingamisprobleeme (sobib allergiate ja külmetuse puhul).