„Meie visioon oli luua koht, mis meenutaks inimesele mujal, reisidel kogetud restoranielamust. Koht, millel oleks mõnus aura, fluidum, kus inimesed istuksid melu sees, naudiksid head toitu, muusikat ning seltskonda – tunneksid end hästi!“ nagu üks asutajatest, Mikk, enda poolt elluviidut kirjeldab.

Kui ta peaks võrdsustama selle tunnetuse mõne asukohaga võõrsilt, oleks see New Orleans – linn Ameerika lõunapoolses, Louisiana osariigis, Mississippi kaldal. See reis võrdsustub Miku jaoks tunnetusega, kui ta Kolme Tilli suminas tegutseb ning vastupidi, vibe viib mõnikord tagasi ka New Orleansi.

Külalisi end lõunaosariikide kombel hästi tundma panemine on Kolmel Tillil ja tema inimestel tõepoolest väga hästi õnnestunud. Hingega asja juures tunduvad olevat kõik, alates köögis toimetavatest kokkadest, lõpetades teenindajatega. Kuna tempo on kõrge ja kõik töötavad õlg-õla kõrval, peab igal ülesandel olema oma väga hea tegija. Teisiti see aparaat endises tehasehoones ei toimiks.

Toimekate inimeste hing on kandunud edasi ka taldrikule. Kolme Tilli menüüd vaadates saavad täidetud iga tänavatoidu austaja soovid, sest lisaks puusöe pitsaahjust väljuvatele pitsadele pakuvad ka elevust neli erinevat sorti baod, corn dog, krõbekana, fish&chips ning palju muud, mis on lihtne, kuid samas äärmiselt maitsev.

Toidu lihtsus ja maitsvus on tänaseks suure hulga tartlaste ja mujalt külla tulnute südameid võitnud Kolme Tilli menüü valemi „komponentideks“, nagu Mikk mulle kinnitab. Midagi, mida saame kutsuda soul food'iks ehk toiduks hingele. Mis veel kihvtim, Kolme Tilliga teeb tihedat koostööd suvel Pärnu rannalt ja Tartus Emajõe kaldalt tuttav Väike Kuuba, mille kokteile on võimalik tellida nii Kolmes Tillis kohapeal kui ka Wolti kaudu. Mida ühelt niiskelt ja külmalt talveõhtult veel soovida, kui sinuni toodud toit ja jook, mis teeb hingele pai.

Tee woltides ka pai Kolme Tilli tiimile ja jäta kommentaaride kaudu tagasisidet ja häid soove, sest tiim loeb Sinu poolt jäetud soove igapäevaselt!