600 grammi püreestatud banaane (kasuta kindlasti hästi küpseid ja pruune)
4 muna
160 g rapsiõli (+ vormi määrimiseks veel natuke)
240 g jahu (+ natuke vormi puistamiseks)
400 g suhkrut
100 grammi vaniljepudingu pulbrit
1 tl küpsetuspulbrit
1 tl soola
70 g kookoshelbeid
80 g tumeda šokolaadi nööpe

Valmistamine:

1. Sega suures kausis banaanid, munad ja õli.

2. Teises kausis sega jahu, suhkur, vaniljepuding, küpsetuspulber ja sool.

3. Sega märjad ja kuivad ained kokku, lisa kookospähkel ja šokolaadinööbid.

4. Kalla segu õlitatud vormi, mille põhja raputa pisut jahu, ja küpseta tund aega 165 kraadi juures, 50 minuti peal testi igaks juhuks tikuga. Chrissy ise eelistab kasutada ümarat ja sügavat keeksivormi, selles tuleb leib mahlasem. Aga saab kindlasti hakkama ka tavalise kandilise vormiga!

5. Lase pisut jahtuda, lõika noaga ääred vormi küljest lahti ja aseta taldrikule.

6. Määri viiludele paks kiht võid ja naudi!