Prince Williami Spagetti Bolognese


neljale

Vaja läheb:

1 spl oliiviõli

30 g võid

1 suur sibul, hakitult

1 porgand, kooritud ja hakitud

2 sellerivart, hakitud

350 g veisehakkliha

250 ml kuiva valget veini

120 ml piima

näpuotsaga muskaati

400 g tükeldatud konservtomateid

1 spl tomatipüreed

250 g spagette

50 g riivitud Parmesan

2 spl hakitud peterselli

soola ja pipart

Valmistamine

Kuumuta või ja õli, prae sibul keskmisel kuumusel pehmeks. Lisa porgand ja seller ning prae paar minutit, aeg-ajalt segades.

Lisa hakkliha ja kuumuta, kuni liha on läbi küpsenud, aga mitte pruunistunud.

Lisa vein ja kuumuta, kuni vein aurustub.

Siis keera kuumust maha ning kalla juurde piim ja muskaat, sega hoolega ja jäta mõneks minutiks podisema.

Lisa konservtomatid ja tomatipüree, maitsesta soola ja pipraga.

Jäta madalale kuumusele umbes kolmeks tunniks podisema, aeg-ajalt sega.

Kui kaste on valmis, keeda spagetid vastavalt pakendil olevale juhendile. Jaga keedetud spagetid kaussidesse, tõsta peale ohtralt kastet, kaunista parmesani ja peterselliga ja naudi!

Allikas: Daily Mail