Kolmapäevast laupäevani saab mekkida näiteks musta pastat, pitsat, burgereid ja muud hõrku mitmetes toidukohtades. Kaks Kokapoissi ootavad enda juurde Randvere tee 199, Kajaka pizzas on saadaval mustad pitsad ja värskelt valminud pasta, Patarei Burgeris on aga eripakkumine: Patarei burgeriga saab tasuta kaasa vitelotte (kartulitšipisid musta aioliga) ning 0,33 Coca-Cola või Coca-Cola Zero.

Suu saab magusaks mustade donutsidega! Eesti Donutsis saab kolmapäevast laupäevani musti donutseid nii kohapeal kui ka Wolti, Nosi ja TakeOut tellimissüsteemide kaudu.

Nädalavahetusel saab maiustada ka mustade pannkookidega, mida pakub Kooker. Reedest pühapäevani küpsetatakse Kadaka Kookeris Black Weekend raames mustasid minipannkooke. Sama maitsvad, sama kohevad, aga süsimustad. Kadaka Kookeris saavad külalised kohapeal maiustada süsimustade minipannkookidega - täpselt sellise suurusega portsjoni nagu keegi soovib. Mustale koogile soovitame kõrvale kuuma glögi või kuuma šokolaadi, mis on ehtsast šokolaadist tehtud.

Spetsiaalne pakkumine on Kookeril ka Woltis ja Boltis: komplektis 50 süsimusta minipannkooki tuhksuhkruga ja 2 aroonialimpsi.

Robert’s Coffee kõigis kolmes kohvikus Tallinnas saab lisaks kohvile ka eelmisel aastal auhinnatud tumeda šokolaadi sorbetti. Noblessneri ja Viru Keskuse kohvikutes pakutakse kolmapäevast pühapäevani lõunal ka mustale toidule pühendatud erimenüüd.

Maheleib pakub neil päevadel nii oma kohvikus kui Pirita Selveri müügiletis juuretisega traditsioonilisi Eesti leibasid, šokolaadiga moonisaiakesi, ettetellimisega saab ka nostalgilist kringlit rosinate, pähklite, kreemi ja šokolaadiga.

4Sisters Kitchen Café pakub reedel oma lõunabuffees musta pastat merekarpidega valge veini kastmes ning rameni suppi mustade nuudlite, muna ja pardifileega.

Restoranis Ore on laupäeval, 21. novembril musta toidu erimenüü - valikus toidud, mis pidid tulema festivalile ehk mac and cheese veisesaba ja musta trühvliga ning musta õuna kreemi, mandlipiima ja söestatud beseega.

Ka joogid on neil päevil mustad! Anderson's Craft Beer e-poes on kupongiga MUST15 kõik tumedad õlled -15%. Una Cerveza e-poest joogipood.ee saab tellida endale sobivasse kohta Black Tomato Gini. Valgejõe Veinivilla e-poes ja kohapeal on saadaval mustad veinid.

Ka koju saab mustavaid sisustuselemente valida – kolmapäevast laupäevani on Jungle Gardeni poes kõik musta värvi lillepotid ja tumedad taimed 10% soodsama hinnaga.