05.11.2020, 08:28
SALAKUULAJA | La Bottega peakoka Orm Oja uus menüü vallutab südameid ja maitsemeeli
(1)Kui gurmaanist kokk Orm Oja vahetab töökohta, jõuab teade peavoolumeediasse. La Bottega köök on tema käe all lühikese ajaga teinud läbi tõelise uuenduskuuri.
Porgandivärvi menüükaante vahel on paremik Vahemere köögist: mereande, küpseid köögivilju, kvaliteetset liha, oliive, juustu, värsket pastat, krõbeda servaga pitsat, klassikalisi desserte ja muidugi luksuslikku trühvit. Roog, mida peab maitsma, on krõbedad artišokid musta trühvliga. Esimene amps paneb meid teineteisele otsa vaatama ning sõnatult noogutama. Selline nauding! Kreemjas kaste, krõbe artišokk ja küllus-likult riivitud trühvlit – värav paradiisi?!
Oled juba tellija?