04.11.2020, 12:57
Miks tabab peale uue valamu lühikest kasutamist paljusid ehmatus?
Mida peaks köögivalamute puhastamisel silmas pidama?
Öeldakse, et valamu on köögi kõige mustem koht ja seda isegi siis kui see näeb puhas välja. Köögivalamu tiheda kasutamisega kaasneb ka pidev kokkupuude erinevate bakteritega. Köögi kraanikausis võivad toore liha või munade toiduvalmistamiseks kasutamisel salmonella ja kolibakter vohama hakata ning toitaineterikkas piirkonnas esineb tihti ka hallitust.
FOTO:
Köögivalamute valik on lai, eristada võib keraamilisi, roostevabast terasest, graniidist, marmorist, akrüülist, malmist ja komposiitmaterjalidest tooteid. Peale uue valamu paari kasutuskorda võib paljusid lubjarikka vee tõttu tabada ehmatus. Alljärgnevast loost saad teada, mida peaks valamute puhastamisest teadma.
Oled juba tellija?