Inga Paenurm on peakokk kohvikus Markofka ning Emmanuel Wille on peakokk restoranis Olde Hansa.

Cordon Bleu on maailma kokkade kõige suurem autasu, mida antakse välja kohalike peakokkade organisatsioonide poolt. Tunnustus omistatakse suure panuse eest oma riigi toiduvaldkonnas ehk nn. elutöö eest. Eestis on Cordon Bleu autasu seni pälvinud 9 kokka, viimati Angelica Udeküll (2018) ja Tõnis Siigur (2014).

Lisainfo Cordon Bleu kohta: https://chef.ee/cordon-bleu

Eesti Peakokkade Ühingu missiooniks on toidukultuuri ja kohaliku tooraine arendamine ning propageerimine Eestis ja kõrgel tasemel Eesti köögi tutvustamine ja esitlemine üle maailma. Ühendusse kuulub 141 peakokka ja kokka Eesti parimatest restoranidest.

Kuidas see lugu Sind end tundma pani?

Rõõmsana
Üllatunult
Targemalt
Ükskõikselt
Kurvana
Vihasena