Hakkliha praadimine võib tunduda lihtne, aga ka siin on vaja silmas pidada mõnd olulist reeglit, et tulemus oleks mahlane ja parasjagu pruunistunud. Vaata soovitusi, kuidas seda kõige paremini teha!

Proovi ahjus küpsetatud lihapalle mozzarella ja lehtkapsapestoga! Lihapallid armastavad ürte, seekord annab lisamaitset aga erkroheline lehtkapsapesto ning lisaks sellele järelküpsevad lihapallid ahjus tomatikastmes ja mozzarella-katte all.

Hakklihapajarooga võib pidada koduseks kiirtoiduks või siis ... laisa mehe roaks. Selle asemel, et teha suur lihatükk koos erinevate lisanditega, saab kõik ühel pannil kiiresti valmis praadida ja hautada. Imelihtne, eks ole! Hakklihapada kaalika ja ubadega just selline roog ongi!

Pane lauale kebabid külma mädarõikakastmega või juustu ja liha kombinatsioon, mis sulab suus naudingurohkelt ehk juustu puudutusega kotletid pruuni kastmega.

Edasi lugemiseks: