Noorkokk 2020 tiitli pälvis Carina-Elisabeth Hade Tartu Kutsehariduskeskusest
Võistlejatel tuli etteantud aja jooksul valmistada pidulik isutekitaja, broileriliha ja –subprodukte sisaldav pearoog ning magustoit. Esikoha pälvinud Carina-Elisabeth Hade valmistas isutekitajaks suitsutatud kukeseene tartaleti juursellerikreemi, munakollase-flakey, marineeritud kuusevõrsete ja röstitud seedermänniseemnetega, pearoaks kana-toorjuustu ballotine’i võrkkelmes kanapugu, puraviku jus lié, pärandipeedi tekstuuri, porgandi-bâtonneti, hirsi "lume" ja murulauguõliga, magustoiduks aga mee-semifreddo "leivakivide", õietolmukrõbediku, astelpajugeeli ja rukkilinnase-tuilega.
Noorkokk 2020 tiitli nimel võistlesid ka Sirelyn Miljand (Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskool), Taivo Suurpuu (Viljandi Kutseõppekeskus), Milena Simane (Pärnumaa Kutsehariduskeskus) ja Polina Kopõlova (Ida-Virumaa Kutsehariduskeskus).
Parimatest parimad selgitas välja žürii, kuhu kuulusid peakohtunik Marko Sõmer (Horisont), Aasta Kokk 2019 Cätlyn Priks (Von Krahli Aed), Angelica Udeküll (Wicca), Rado Mitro (RADO), Stefan Berwanger (Alexander) ja Martin Meikas (Ö). Boksikohtunikud olid Koit Uustalu ja Kaido Metsa.
Eesti kööki, restoranikultuuri ja Eesti toidukultuuri edendav üritus toimub juba 26. korda, tegemist on Eesti Peakokkade Ühenduse poolt korraldatava pikaealiseima ja professionaalseima kokkade võistlusega Eestis. Noorkokk 2019 tiitli pälvis Noel Moglia, kes sel aastal võistleb juba Aasta Kokk 2020 võistlusel, mis toimub homme.