RETSEPTID | Pohlad ja jõhvikad säramas koogi, saia ja piruka sees
Kohupiim ja pohlad on liit, millega ei ole võimalik alt minna. Proovi lahtiseid pohlapirukad kohupiimaga!
Kakao-toortatrarull kohupiimavahu ja jõhvikatäidisega on suurepärane kooslus. Selle rullbiskviidi täidiseks sobib ülihästi värsketest jõhvikatest valminud hapukasmagus moos ja siidine kohupiimakreem.
Purukooki saab soovi korral valmistada kiiresti ja terve suure plaaditäie. Kusjuures väga paljudele purukookidele sobib lisada just hapukasmagusat metsamarjamoosi. Rõõmusta pere pohla-õunamoosiga valmistatud purukoogiga!
Jõhvikatäidisega pidusai on lisaks silmailule ka maitsev ja kodujuustukihiga pohla-Britas annavad toonimagusa ja õhulise besee ning kreemise vahekihi omavaheline flirt, mille toovad maa peale hapud jõhvikad ja pohlad. Nii ei saa suhe liiga lääge, kestab kauem ja on üleüldse rohkem tasakaalus.