Pärnu restoranide nädalale tehti esimese päevaga ligi 700 broneeringut
Inspiratsioonipäeval jagasid Pärnu ja Pärnumaa toitlustusettevõtjatele enda nõu ja kogemusi teeninduse ekspert Rain Tunger, White Guide restoranidegiidi sisujuht Aivar Hanson, Lore Bistroo ning mitme teise restorani peremees Kristjan Peäske ning Milttoni juhtimisnõustaja Eva-Maria Kangro. Pärast esitlusi said restoranide esindajad kohtuda ligi 40 Eesti toidu ja joogi väiketootjaga, et koguda tooraine kontakte järgmiseks hooajaks.
Ürituse raames avati ka 7.-15. novembrini toimuva Pärnu Restoranide Nädala broneerimine, mis läks kohe hooga käima. Restoranide nädala projektijuhi Kerstin Raja sõnul on novembris toimuv teemanädal hea põhjus sügisel Pärnusse tulla. „Soovime näidata, et Pärnus käib elu ka väljaspool suvehooaega ning restoranide nädal on just selline sündmus, mille pärast võiks eestlased sel aastal oma sügispuhkuse Pärnus veeta,“ kinnitas Raja.
7.-15. novembrini toimuval Pärnu Restoranide Nädalal osaleb sel aastal üle 20 restorani, kes pakuvad spetsiaalselt selleks nädalaks ette valmistatud 3-käigulist erimenüüd, hinnaga 19 või 29 eurot. Restoranide menüüdest leiab nii Eesti kohalikku toorainet kui ka teistest rahvusköökidest inspireeritud roogi.
Osalevate restoranide ja menüüdega saab tutvuda siin: www.visitparnu.com/restoranide-nadal