"Ebakindlust on meie ümber rohkem, kui kunagi varem. Pingeline aeg tekitab ärevust ja stressi ning me peame ennast ja teisi tervena hoidma. Tugeva immuunsussüsteemi olemasolu ja stressi leevendavate toitude söömine aitab meil pingelisele ajale vastu seista," seisab rahvusvahelist kokkade päeva väärtustava portaali Internationalchefsday.org esilehel.

Mitmed tunnustatud Eesti kokad ja kohaliku toidukultuuri edendajad on oma FB profiilipildile selle tähtpäeva puhul täna toreda viite lisanud.

Foto: Erlis Schönberg, Kertu Lukas, Helen Vihtol ja Taigo Lepik

Oma Maitse tervitab kõiki kokkasid, kes päevast päeva meie suid ja südameid rõõmustavad! Pange tänase tähtpäeva puhul lauale kaerahelbeplaadikas šokolaadi ja apelsiniga, mille puhul pole purust pääsu, aga maitse on taevalik!

Vaata retsepti SIIN

Kuidas see lugu Sind end tundma pani?

Rõõmsana
Üllatunult
Targemana
Ükskõiksena
Kurvana
Vihasena