Herkki Ruubel on restoranimaastikul tegutsenud viimased 16 aastat, millest kuus viimast on ta töötanud peakokana. Mehel on ette näidata muljetavaldav CV, ta on töötanud Londonis Gordon Ramsayle kuuluvas restoranis ja Kopenhaagenis asuvas restoranis Noma, mida on korduvalt valitud maailma parimaks.

Eestisse tagasi jõudes tõi ta uue hingamise nii restoranile Raimond kui Pärnu Rannahotelli restoranile. Andekas mees on praegu peakokana ametis Villa Ammendes ja annab oma teadmisi edasi ka Pärnumaa Kutsehariduskeskuse kokaeriala õpilastele.

Lõhn on toidukogemuse juures oluline ja see tuleb esile ka ahjusooja raamatut sirvides. Ruubeli töömaailmas moodustavad suure osa aroomid ja nii sai ta oma äsja trükist tulnud raamatu kohta esimese informatsiooni justkui lõhna kaudu. Oma Maitse oli video vahendusel tunnistajaks, kui Ruubel esmakordselt oma raamatut nägi, pani ta selle nina juurde ja hingas tugeva sõõmu. Heale toidulõhnale ei jää uue raamatu lõhn kuidagi alla!

Oma Maitse fotograaf käis kohal, et ka sina galerii vahendusel aimu saaksid, mis raamatuesitlusel toimus!

Raamatu andis välja Jes Kirjastus.