09.02.2022, 13:44
Rõõmsat rahvusvahelist pitsapäeva! Samm-sammult õpetuse järgi valmistad juuretisega ülipehmet ja krõbeda äärega pitsatainast nagu proff!
Juuretisega tainast küpsetatud pitsapõhja tunned kohe ära. See on õrnem ja krõbedad ääred on seest nätsked. Pika fermenteerimisaja tõttu on bakterid ja metsikud pärmid gluteeni osaliselt ära seedinud, seetõttu on juuretisepitsa kõhule kergem.
Kui oled suuremat sorti pitsasõber, on see lugu sulle. Võta aega ja naudi pikka protsessi, mis viib ideaalse tulemuseni. Loost leiad samm-sammult õpetuse sellest, kuidas valmistada pitsatainast nagu proff. Ilma pärmita ja hoopis juuretisega. Taina hapendamine pehmendab gluteeni raju toimet ja sellise taina GI-tase on madalam. Lisaks leiad loost ideid pitsa katmiseks ja nippe pitsa õigeks küpsetamiseks.
Oled juba tellija?