Euroopa eelvoorus osalejate nimekirja näete siin:


Suurbritannia ja Belgia meeskonnad on koroonaviiruse pandeemiaga seotud piirangute tõttu üritusel osalemisest loobunud.

Bocuse d'Or´i Euroopa eelvooru kulinaarne väljakutse

Võistkonnad peavad viie tunni ja kolmkümne viis minutit jooksul sooritama kaks ülesannet, milleks on kandikutest ja taldrikul esitletav toit.

Bocuse d’Or Rahvusvaheline Organisatsioonikomitee on määranud Euroopa eelvooru kandikutesti teemaks Eesti vuti. Kokad peavad valmistama vuti koos linnu maksa ja südamega, mis roa esitlusel peavad olema kontideta. Kandik kui test, on võistlusetapp, mille puhul žüriile degusteerimiseks esitletav roog peab olema terviklik, kõige selle juurde kuuluva ja vastavate garneeringutega.Retsept peab arvestama kandidaatmaa traditsioone, maitseid, tehnoloogiat, ajalugu jne. Arvesse tulevad ka koka artistlikud oskused.

Finaalis taldrikul esitatava toidu peatooraineks on angersäga.

Eestit esindab tänavusel Bocuse d’Or´i Euroopa eelvoorus Artur Kazaritski, kes töötab sous chef’ina Kopenhaagenis asuvas kolme Michelini tärniga restoranis Geranium kolmekordse Bocuse d’Or võitja Rasmus Kofoed´i juhendamisel.

Bocuse d’Ori finaalvoor toob iga kahe aasta järel Paul Bocuse’i kodulinna Lyoni kogu maailmast 24 parimat kokka, kes valmistavad pealtvaatajate silme all oma võistlustööd.