2. Kõrvitsapüreesupp tähistab sügise algust ka köögis. See siidine püreesuppide kuningas täidab nelja sööja kõhud.

3. Särtsakas maitsepomm neile, kes on krehvtisema kraami sõbrad. Köögiviljade trio — porgand, nuikapsas ja lillkapsas — annab kokku mõnusalt kreemise ja küllusliku supi.

4. Koorimata krevettide kestad sisaldavad palju glükosamiini, mis toetab liigeste tööd, nii et ära ehmu, kui selles krevetisupi retseptis on ette nähtud, et ka kestad käivad korraks supi sees ära.

Vaata retsepti: Kreemine krevetisupp

5. Selles supis on kasutatud juba keedetud peeti, mistõttu lihapalliborš valmib üpris kiiresti. Lihapallid võid juba päev varem valmis teha või sügavkülma koguda, et supitegu veel kiiremini kulgeks.

Vaata retsepti: KIIRELT VALMIV SUPP! Lihapalliborš

Millest Oma Maitse värskes sügisnumbris juttu, saab lugeda SIIN