Kas oled olnud hädas koogi vormist lahti saamisega? Või ei lähe munad vahtu? Vahel ei kerki pärmitainas õigesti kohevaks, teinekord muutub tainas segamisel imelikuks. Kõiki neid tüüphädasid on lihtne vältida.

Itaalia stiilis ploomikook on nii mõnus! Oliiviõliga valmistatud kook jääb mahlane ja kohev. Kuivaks küpsemise ohtu praktiliselt pole.

Supermahlased porgandimuffinid kaovad laualt sama kiiresti, kui kaob käest Eesti suvi. Aga suvelõpulgi on omad võlud! Kergelt kaneelihõngulistena juhatavad nad leebelt meile teed vürtsikamate ja tummisemate sügismaitsete juurde.

Pane nädalavahetusel lauale küpsisekook šokolaadivahu ja vaarikatega. Selles šokohoolikute unistuste koogis kohtuvad krõbe küpsisepõhi ja pehme kohvimaitseline šokolaaditäidis. Tegu on parajalt tummise ja toitva ampsuga, nii et lõika serveerides esialgu väiksemad tükid – kel soovi, saab ju alati juurde võtta!

Südametemurdjast napooleonikoogis ei ole kokku hoitud ei magususe ega võiga. Rikkalikku täidlust tasakaalustab hapu õunatäidis, mis on valmistatud täiesti ilma suhkruta.