Laste ohutuse eest tänavaliikluses ei kanna hoolt mitte ainult nende vanemad ja korrakaitsjad. Ka ettevõte Žemaitijos pienas jätkab juba kolmandat aastat oma sotsiaalkampaaniat ja kingib uue õppeaasta alguses lastele lõbusad helkurid. Nähtavus teel – jalakäija turvalisus. Žemaitijos pienas ei korralda seda kampaaniat juhuslikult. Küsitlused on näidanud, et iga teine Eesti neljanda klassi õpilane ei tunne end tänaval turvaliselt, kuid viiest kümneaastasest lapsest neli lähevad kooli ja tulevad koolist koju iseseisvalt.

Paljud lapsevanemad ei saada õpilasi kooliteele tühjade kätega, vaid panevad neile kaasa mitu tähtsat asja: pisut tähelepanu ja armastust ehk lemmikkohukese Magija ning kaitseks teel ähvardavate ohtude eest – värvilise helkuri. „Olgu su koolitee turvaline ja kõht täis, minu kalleim vara,“ mõtleb iga lapsevanem.

Kas teie laps jumaldab neid magusaid kohupiimadesserte ja kas ta kaunistaks meelsasti oma koolikoti Magija kohukesekujulise helkuriga? Maagilised helkurid jõuavad juba õige varsti paljudesse Eesti haridusasutustesse.

Laste sümpaatia võitis Magija tänu suussulavale maitsele. Neid šokolaadiga kaetud värskeid, pehmeid kohukesi armastavad ja hindavad paljud ostjad. Nimelt on Magija kohukesed muutunud oma valdkonna klassikaks, sest neid toodetakse juba mitmeid aastaid ainult parima kvaliteediga, erimeetodil valmistatavast värskest kohupiimast, kasutamata paksendajaid, stabilisaatoreid ja säilitusaineid. Lapsevanemad ostavad meeleldi neid kohukesi oma lastele: peale selle, et need on maistvad, on need ka valke ja kaltsiumit sisaldavad väärtuslikud suupisted. Need ained on eriti vajalikud kasvava lapse organismile.

Nüüdsest ei kingi Magija kohuke mitte ainult imeliselt maitsvaid hetki, vaid ka kaitseb ning hooldab kõikide perede ja meie riigi suurimat vara – lapsi.

Jaga
Kommentaarid