19.08.2020, 11:56
PERSOONILUGU | Bocuse d'Or, trühvlid ja Vlad ehk tippkokk Vladislav Djatšuk'i puhkus oma restorani köögis
Eesti üks põnevama käe ja puhtamate maitsetega tippkokk sai eelmise aasta novembri keskel tõsta pea kohale Eesti ühe olulisema gastronoomiavõistluse Silverspoon raske, Mati Karmini loodud auhinnakarika. Vladislav „Vlad” Djatšuk võitis oma restoraniga Mon Repos nii parima teeninduse kui ka parima rahvusvahelise köögi auhinna.
FOTO:
Aasta kokk 2013 Djatšuk on Eesti restoranimaastikul toimetanud peaaegu nii kaua, kui seda maastikku üldse nii nimetada saab. Muuseas, peaaegu oleks kõik teisiti läinud. Nimelt tuli Djatšuk Eesti aasta koka võistlustele kohe pärast Moskva riikliku instituudi õigusteaduskonna lõpetamist. Piltlikult öeldes olid karjäärivalikud ühe mündiviske otsustada.
Oled juba tellija?