Peenestatud veiseliha sees andsid tooni sibul, must pipar, kapparid ja munakollane ning seda serveeriti koos tartar kastmega. Möödunud sajandi alguses sai Prantsusmaal kuulsaks aga ilma kastmeta versioon ja veisetartari hakati pakkuma koos toore munakollasega.

Tänane PÄEVA ROSIN tuleb Snoob Restolt. Nende veiseliha tartar pakub seda ajatut klassikut väikese vimpkaga böffi serveeritakse kergelt hapuka-vürtsika kimchi majoneesiga ja oluline roll on kanda ka krõmpsuvatel pastinaagi niitidel.

Böffi on ülilihtne kodus teha, meeles tuleb vaid pidada, et liha enda maitse tuleks hoida võimalikult puhtana. Otsi välja hakklihamasin või kui oskused lubavad, siis valmista noaga kraabitud versioon. Böffi maitsestamiseks sobib hapukurk, kapparid, anšoovis, punane sibul, murulauk, sool, veidi suhkrut, must pipar. Tuleb vaid leida endale sobiv kooslus!

Loe lisaks:

Millest Oma Maitse värskes numbris juttu, vaata SIIN