Uudised
26.07.2020, 16:31
RETSEPT | Parimad kodused praekartulid porrulaugu ja peterselliga
Valmista lihtsatest koostisosadest maitsev suvine roog - praetud värsked kartulid, petersell ja porrulauk! 1,2,3 ja valmis ongi!
Foto: Krista Kuljus
Koostisosad:
- 800 g keedetud värskeid kartuleid
- 150 g porrulauku
- 1 sl värsket peterselli
- oliiviõli
- võid
- soola-pipart
Valmistamine:
- Sulata pannil või, lisa peeneks hakitud porrulaugu valge osa ja prae poolläbipaistvaks, lisa petersell ja maitsesta veidikese soolaga. Sega läbi ja tõsta kõrvale.
- Lõika kartulid tükkideks ja prae oliiviõlis kaunilt kuldrpuuniks. Maitsesta näpuotsatäie soolaga. Sega hulka praetud porrulauk ja petersell ning maitsesta värskelt jahvatatud pipraga.