Noma 2.0-l on sõltuvalt aastajast ja tooraine päritolust kolm eristatavat menüüd: mereannid (veebruar - mai), köögiviljad (juuni - september), ja mets- ning ulukid (oktoober - detsember).

Rõhuasetus on pandud viimase 2 aasta parimatele roogadele, mille keskmes on taimekuningriigi maitsvaimad saadused, nende vahele pikitakse lisaks grillitud mereandidele ka mõni lihatükk.

Vanade lemmikute seas on menüüs esindatud värskete ürtidega roosilõhnaline söödav "muld", mis ilmus esmakordselt Noma menüüsse 2018. aasta köögiviljahooajal. Menüüst võib homaari ja austrite kõrval leida ka tsitruselise noodiga sipelgad.

Heitke pilk mõnele Noma 2020 suvemenüü parimale palale (saadaval kuni 3. oktoobrini, siis saavad peateemaks mets ja ulukid).

Avamispäeval tervitasid restorani sissepääsu juures külalisi sajad rippuvad sibulad ja küüslaugud.

Taldrik ürtide ja hooajaliste köögiviljadega

Mõned suvemenüü parimad koostisosad

Auster ja tomat

Salat grillitud ubade ja marjadega, millele sipelgad annavad tugeva tsitruselise noodi.


Lillepotimagustoit

Seeneaeg

Kuidas see lugu Sind end tundma pani?

Rõõmsana
Üllatunult
Targemana
Ükskõiksena
Kurvana
Vihasena