07.07.2020, 16:55
ÕHTUSÖÖGI SOOVITUS | Ülihead kodused kotletid, kus saia asemel on kasutatud kikerherneid
Kotlettidega on nagu kartulisalatiga. Igaühel on olemas oma kindel lemmik. Kui kasutad piima või veega leotatud saia asemel purustatud kikerherneid, saad mõnusalt koospüsivad pätsikesed, mis on ka valgurikkamad kui saiaga variant.
FOTO:
Koostisosad:
- 500 g veisehakkliha või kodust hakkliha
- 1 tk sibul
- 400 g Kikerherned (konserv)
- 1 muna
- 1 dl vett
- soola
- musta pipart
- praadimiseks õli
Nipid ja soovitused!
1 Hakitud sibul ei jää tainas nii mõru kui püreestatud sibul.
2 Kikerherneste asemel saad kasutada ka toorest riivitud kartulit. Mõlemal juhul saad küpsetada gluteenivabalt.
3 Kui sulle meeldib krõbe koorik, paneeri kotletid enne praadimist hernejahuga või vm taolisega.
4 Ära koorma pani üle, pane korraga praadima nii palju kotlette, et pann ülemäära maha ei jahtuks.