02.07.2020, 13:30
Tuulutame retroretsepte: pikkpoisi uued võimalused
Pikkpoiss on mõnus kodune roog, mis enam nii väga sageli meeldegi ei tule. Klassikult tasuks minevikuloor maha pühkida ning uue aja valguses see lihtne ja maitsev roog jälle au sisse tõsta. Piki lihasse musti ploome, musta küüslauku, juustutükikesi või al dente juurikaid – maitsev saab see igal juhul!
FOTO:
Et pikkpoisist saaks toit, mis tervele perele meeldiks, saab põhisaegu hulka lisada mitmeid erinevaid maitsetäiendusi. Üks lihstamaid nippe on sinna sekka segada riivitud juusut. Aga on veel rida häid ja lihtsaid kombosid, millega argipäeva särtsu tuua. Kui pikkpoisile tainakuue selga sätid, saad lihtsa argiroa asemel mahlase ja kergelt suitsumaitselise krõbeda koorikuga piduprae. Hindki taskukohane.
Oled juba tellija?