04.07.2023, 10:15
Moosikeetmise aeg on just nüüd! Kuidas teha maailma parimat maasikamoosi või maasikaid omas mahlas? Vaata retsepte!
(37)Super magusad moosid pole moes. Kui purgid-kaaned korralikult pastöriseerida, pole suhkruga vaja liialdada. Ka siin retseptides on suhkrut tagasihoidlikult — vaid nii palju, et maasika maitse esile tuleks ja hoidist saaks säilitada. Veidike sidrunhapet teeb hoidise värvi kirkamaks ja aitab säilimisele tublisti kaasa.
![MAASIKAKOMPOTT OMAS MAHLAS](https://images.delfi.ee/media-api-image-cropper/v1/d164bda0-b7c6-11eb-ac4a-7b377aed5833.jpg?noup&w=1200&h=711&ch=0.5102&cw=1&cx=0&cy=0.1604&r=16:9)
MAASIKAKOMPOTT OMAS MAHLAS
FOTO:
Tuletame meelde vana hea ja kõige klassikalisema maasikamoosi keetmise, teeme maasikakompotti omas mahlas ja vürtsitame marineeritud maasikaid musta pipra, vanilli ja palsamiäädikaga! Võrratu!
Oled juba tellija?